0512 - 571 030
 0512 - 571 030

Afscheid van Jos Coops

Op 1 juli jl. hebben wij als praktijk op een heel feestelijke manier afscheid genomen van onze collega Jos Coops. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor alles wat hij als tandarts de afgelopen 31 jaar voor de praktijk en de patiënten heeft betekend.  Met twee vrienden is Jos afgelopen februari een nieuw bedrijf begonnen waar hij ontzettend veel plezier aan beleeft. Wij danken Jos en wensen hem veel succes en plezier!

Berichtenarchief

Nieuws

Vacatures

Wij zoeken nieuwe collega's. Ben of ken je een mondhygienist(e)  of tandartsassistent(e) die op zoek is naar een (nieuwe) werkplek? Dan maken we graag kennis!

Wij vragen uw begrip...

Zoals u weet doen we ons uiterste best om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Helaas hebben ook wij steeds meer te kampen met de maatschappelijke ontwikkelingen die o.a. hebben geleid tot een krappe arbeidsmarkt en een beperkte opleidingscapaciteit voor (zorg)personeel. Hierdoor kan het soms langer duren dan u van ons gewend bent om een afspraak te krijgen. We vragen hiervoor uw begrip en zullen er alles aan blijven doen onze zorgcapaciteit uit te breiden. De spoedzorg voor onze patiënten zal hierbij echter nooit in het gedrang komen.


Ga naar het berichtenarchief