0512 - 571 030
 0512 - 571 030

KNMT-Klachtformulier

Met dit KNMT-Klachtformulier kunt u een klacht indienen als u gebruik wilt maken van de KNMT-Klachtenregeling.

Wanneer er meerdere tandartsen bij uw klacht betrokken zijn, dan verzoeken wij u per tandarts een klacht in te dienen waarmee u duidelijk aangeeft wie u wat verwijt.

Klachtbrief
De klachtbrief moet altijd als bijlage meegestuurd worden en gericht zijn aan de KNMT. Wanneer de klachtbrief ontbreekt dan kan uw klacht niet in behandeling genomen worden.

Voor het opstellen van de klachtbrief kunt u gebruik maken van onderstaand stappenplan:
  • Vermeld de naam en voorletters van de tandarts over wie u klaagt, alleen het vermelden van de praktijknaam is niet voldoende
  • Formuleer uw klacht feitelijk en duidelijk
  • Vermeld wat u de tandarts verwijt
  • Vermeld wat u wilt bereiken met het indienen van een klacht Voorzie uw brief van:
  • Datum
  • Naam, adres en woonplaats gegevens
  • Ondertekening

De bijlagen mogen samen niet groter zijn dan 20Mb.
De KNMT communiceert bij voorkeur digitaal (via e-mail).

Nieuws

Vacature mondhygiƫnist m/v

Door de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een mondhygiënist m/v voor 24-32 uur per week. Klik hier voor de vacature.

UPDATE CORONA-VIRUS d.d. 15-03-2020

Op 15 maart jl. kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg te staken. Uiteraard staat bij ons de veiligheid voor onze patiënten en onze medewerkers voorop. Als praktijk volgen wij dit advies dan ook per direct op. Dit betekent dat wij van
16 maart tot 6 april zijn gesloten. Wij zijn natuurlijk geopend voor spoedklachten. In geval van ernstige pijnklachten, nabloeding en/of ongeval kunt u ons van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 bereiken via 0512 – 571030, voor spoedklachten toetst u 1. 
Heeft u in bovengenoemde periode een afspraak dan komt deze te vervallen. Wij zullen contact met u opnemen voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

In deze uitzonderlijke tijd danken wij u bij voorbaat voor uw begrip.
 


Ga naar het berichtenarchief