0512 - 571 030
 0512 - 571 030

Over ons

De Bouriciuslaan Tandartsenpraktijk werd in januari 2000 opgericht. Zes tandartsen uit Drachten bundelden hun krachten tot een groot behandelcentrum.

De voormalige school aan de Bouriciuslaan werd grondig verbouwd tot vijftien identieke behandelkamers, een wachtruimte, kantine en vergaderzaal. Inmiddels bijna 20 jaar geleden kende Nederland nog nauwelijks behandelcentra van ons formaat.

De Bouriciuslaan Tandartsenpraktijk beschikt over een eigen tandprothetisch laboratorium, een sterilisatieafdeling en mondhygiënisten. 

Nieuws

Uw nota

De factuur van de Bouriciuslaan ontvangt u TOT 1 OKTOBER 2019 via Fa-med. Dit is een organisatie die binnen de gezondheidszorg het versturen en innen van nota´s verzorgt. Ook wij maken gebruik van deze dienstverlening. Op de factuur staan de behandelingen omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld. De tarieven voor tandheelkundige behandelingen worden vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA).

Per 1 oktober 2019 gaat Famed samen verder met Infomedics. Vanaf die datum ontvangt u de rekening voor de zorg van Infomedics. Klikt u [hier] voor meer informatie over uw rekening via Infomedics.

Nieuwe collega`s

Wij verwelkomen drie nieuwe collega`s! Anita en Wimmie versterken vanaf 1 september 2019 als preventie-assistente ons team. Petra loopt vanaf eind augustus stage bij onze praktijk. Als leerling tandartsassistente is zij tot april 2020 bij ons werkzaam om haar kennis te vergroten. 


Ga naar het berichtenarchief